Lekkere viswraps, eiwitrijk

Smakelijk met zelfgemaakte gucamole (zie recepten)

 

Benodigdheden

 

- 2 kleine rode pepers

- 1/2 ui

- 2 tenen knoflook

- sap van 1 limoen

- 10 g verse koriander (een paar steeltjes)

- 3 el olie naar keuze

- 5oo g stevige witte vis, bijv. kabeljauw, zeebaars.

- grof zeezout

- zwarte peper

- tortilla's

- eventueel; maïs, kidneybonen

 

Bereiding

 

Pureer (keukenmachine of staafmixer) 1 pepertje met de ui, knoflook, limoensap en koriander. Zet het mengsel even apart.

Verhit de olie en bak de met zout en peper bestrooide en in stukken gesneden vis rondom bruin en gaar. Voeg nu het eerder gemaakte mengsel toe en verwarm alles even.

Serveer met warmgemaakte tortilla's.

Geef er lekkere toppings bij: tomatensalsa of salade, maís/kidneybonensalade en natuurlijk de zelfgemaakte guacamole (of kant en klaar)