Kip met witte bonen, paprika en kaassaus

Lekker eiwitrijk

Nodig voor vier personen;

- 300 g volkorenpasta

- 500 g kipfilet in blokjes

- 3 eetlepels olijf- of koolzaadolie

- 1 ui, gesnipperd

- 2 teentjes knoflook, fijn gemaakt

- peper 

- paprikapoeder

- 2 rode paprika's, in reepjes

- 1 blik cannellinibonen of witte bonen (400 g)

- 100 g light roomkaas (met of zonder kruiden)

 

Werkwijze;

Pasta gaar koken. 

Kipfilet in 2 eetlepels olie bruinbakken en uit de pan nemen.

Overige olie aan de pan toevoegen. Ui en knoflook aanfruiten, paprikareepjes meebakken. Bonen (afspoelen) toevoegen.

Kip weer erbij doen en roomkaas toevoegen.

Pasta bij het kipmengsel doen en omroeren.

Wil je het gerecht verrijken met meer groenten, denk dan aan verse spinazie of wortel.