Over mij

Het beroep verpleegkundige oefen ik al jaren met plezier uit. Als kind liep ik al in een zusterschortje met een dokterstasje. Een logisch gevolg voor

Lees meer

indiceren

Heeft u nog geen indicatie en is deze wel nodig. Ik ben bevoegd om indicaties te stellen en ben ook bekwaam hierin. 

Lees meer 

Begeleiding

Mijn begeleiding richt zich met name op de dementerende mens. Het is belangrijk dat mensen nog kunnen genieten van ...

Lees meer 

Contact

Neem contact op met mij voor een advies op maat!


Lees meer 

 

Persoonlijke thuiszorg op een manier die voor u vertrouwd voelt

Welkom op de website van Praktijk voor verpleging (en voedingsadvies) te Sittard. De praktijk voor mensen op zoek naar indicatiestelling, verpleging, verzorging en/of begeleiding thuis.

Woont u thuis en heeft u tijdelijk of langdurig professionele hulp nodig, dan kan ik zeker iets voor u betekenen. Ik werk vanuit de particuliere thuiszorg. Dit is een vorm van thuiszorg waarbij u zelf bepaalt wie welke zorg verleent. Hiervoor heeft u een Persoons Gebonden Budget (PGB) nodig.

Heeft u nog geen PGB, maar komt u wel in aanmerking voor een PGB-vv vanuit de Zvw (Zorgverzekeringswet), dan heeft u een indicatie voor zorg nodig. Deze indicatie wordt afgegeven door een wijkverpleegkundige. Voor deze indicatie kunt u bij mij terecht. Ook voor her indicaties kunt u bij mij terecht.

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijk ik samen met u wat de hulpvraag is en hoe we hier invulling aan kunnen geven.

In geval van een uitgebreide hulpvraag ga ik proberen een team te vormen met meerdere zzp’ers.
Heb ik uw interesse gewekt kijk dan verder op deze website. Heeft u de indruk dat ik voor u iets zou kunnen betekenen? Het staat u altijd vrij contact met mij op te nemen.